Om mig

Vem är Hanna?


Hanna, 25 år och hör hemma i Pedersöre. Jag är utbildad teologie magister med ämneslärarbehörighet i religion och psykologi från Åbo Akademi. 

På fritiden läser jag böcker, fotograferar, redigerar bilder eller sitter och pysslar i indesign med grafisk produktion.

Under juni och juli sitter jag ofta hemma med datorn, papper och penna framför mig och telefonen vid örat. Orsaken är att jag under flera somrar varit biljettansvarig och pressfotograf för Pedersöre Teater. Vilket betyder att många av kvällarna i juni sitter jag vid Åliden och blir myggmat, blöt av regn eller fryser ihjäl för att fota pressbilder, alternativt sitter och försöker reda upp dubbelbokningar och gruppbokningar. Eller försöker få indesign att göra som jag vill eftersom jag även fungerar som grafisk designer för teaterns del.


Teologi?

Och nu tänker en del "präst". Men så är inte fallet! Jag är ämneslärare från ÅA och trivdes superbra med mina studier och mina studiekamrater. Mitt huvudämne var kyrkohistoria med pedagogik och psykologi som långa biämnen (60 sp i varje). 
Och så var jag styrelsemedlem, webbansvarig i två år, i Teologiska Studentföreningen (TSF).

En sked med kronisk sjukdom?

Jag lever med kroniska sjukdomar som påverkar mig en del mer och en del mindre. Läs mer om det på fliken som tar upp bloggen.

Vill du ha kontakt med mej?

Släng in en kommentar eller skicka iväg ett mejl till hannaostm[snabela]gmail.com.

Kommentarer